KAŽNJENI ALBANCI: Tzv. Kosovska policija novčano sankcionisala napadače koji su pretili grupi srpskih dečaka u Lapljem selu

D. Z.

29. 02. 2024. u 20:15

Tzv. kosovska policija u Gračanici izrekla je novčane kazne dvojici Albanaca koji su nedavno u Lapljem selu napali grupu srpskih dečaka i terali da uzvikuju "Kosovo Republika, Tači predsednik" i da vređaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

КАЖЊЕНИ АЛБАНЦИ: Тзв. Косовска полиција новчано санкционисала нападаче који су претили групи српских дечака у Лапљем селу

foto D.Z.

Naime, policija je identigikovala dvojicu Albanaca iz Janjeva nadomak Lipljana i saslušala ih u policijskoj stanici u Gračanici, a potom im izrekla novčane kazne za remećenje javnog reda i mira.

Albanci su, kako su preneli elektronski mediji na Kosovu i Metohij,i negirali da su pretili nožem srpskim mladićima i navodno rekli da nisu želeli da ih ugroze.

Inače, dva Albanca koje je policija indentifikovala, presreli su pre nekoliko dana grupu srpskih dečaka u Lapljem selu. Uz psovke i pretnje nožem tražili su od dece da kažu kako je „Hašim Tači njihov predsednik“, a predsednika Srbije nazivali su pogrdnim imenima snimajući sve to mobilnim telefonom.

Dečaci su odbili da kažu ono što su Albanci zahtevali od njih uz pretnje i uspeli da se sakriju iza obližnje srpske prodavnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu