MILICA ZAVETNICA "RASTURILA" OLJU BEĆKOVIĆ: Kad je Srbija dobila pravdu u Briselu? DOS se nikad neće vratiti na vlast! (VIDEO)

Novosti online

26. 02. 2024. u 16:29

PREDSEDNIK Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski u više navrata isterala je iz takta voditeljku Olju Bećković u njenoj emisiji.

МИЛИЦА  ЗАВЕТНИЦА РАСТУРИЛА ОЉУ БЕЋКОВИЋ: Кад је Србија добила правду у Бриселу? ДОС се никад неће вратити на власт! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Đurđević Stamenkovski je pitala voditeljku da li se emisija zove "Utisak nedelje" ili "Pritisak nedelje".

- Kad je Srbija dobila pravdu u Briselu? Osudite to! - rekla je Milica Đurđević Stamenkovski, a tada je Olja Bećković tražila od nje da se zaustavi.

Đurđević Stamenkovski je rekla i da se DOS nikad neće vratiti na vlast.

- Meni je tužno što ste vi deo političkih snaga koji prizivaju Brisel u pomoć i podršku da vas dovedu na vlast jer očigledno to građani ne žele - kazala je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu