DEJAN BULATOVIĆ: Opozicija iz nasilja prelazi u teror

Novosti online

13. 02. 2024. u 11:51

DA je Srbija zemlja u kojoj vlada represivni režim, kako tvrde izdajnici koji sebe danas nazivaju opozicijom, Srđan Milivojević, najodaniji i najbrutalniji Đilasov sluga, koji kad otvori oči ujutru prvo ode kod Đilasa da ga pita za mišljenje da li se zaista probudio, odavno bi bio adekvatno sankcionisan, rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović.

ДЕЈАН БУЛАТОВИЋ: Опозиција из насиља прелази у терор

Foto: D. Milovanović

-  Kao kolovođa brutalnog nasilja koje opozicija sprovodi na ulici, ali i u Skupštini, isti taj propali „otporaš“ Srđan Milivojević, dvorska luda Dragana Đilasa, služi kao ništa drugo do megafon samozvanog lidera opozicije, koji kroz Milivojevića izgovara sve ono za šta sam nema hrabrosti. Pogrešio sam u konstataciji kada sam rekao da se Dragan Đilas krije iza suknje Marinike Tepić. On je u stvari taj koji nosi suknju u opoziciji - rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović. 

- Da stvari izmiču kontroli kada je psihičko zdravlje opozicije u pitanju, uverili smo se na slučaju Srđana Milivojevića 2021. godine, kada je preko društvenih mreža poslao užasavajuću poruku bratu i starijem sinu predsednika Aleksandra Vučića, koja je glasila, citiram: „Andrej i Danilo pronađeni u šahtu ko Gadafi“. Ovaj čovek, poremećen mržnjom prema Aleksandru Vučiću, baš kao i Dragan Đilas, nastavio je da sipa pretnje i uvrede na račun predsednika i njegove porodice. Važno je znati da Milivojević nema dovoljno intelektualnog kapaciteta da ovakve gadosti osmišlja sam, već mu to priprema Đilas, za koga je jasno da je u međuvremenu teško oboleo od patološke mržnje prema Vučiću. Poslednja u nizu objava Srđana Milivojevića, kojom direktno crta metu na čelu predsednika Vučića je, verujem, Đilasovih ruku delo i jedino što je sigurno, jeste da ovo ludilo koje sprovodi Dragan Đilas pod hitno mora da stane - naglasio je Bulatović.

- Iskoristiću ovu priliku da ponovo uputim punu podršku Aleksandru Vučiću, jer medijski i politički linč kroz koji već godinama prolaze on i njegova porodica, a koji sprovodi Dragan Đilas, jeste šizofrena manifestacija čoveka koji je opasan za svoje okruženje. Dokazani siledžija, agresivac i gubitnik Đilas ne bira sredstva kojim će napasti celu porodicu Vučić, uključujući i njegovog maloletnog sina. Bezbednost predsednika Srbije mora biti apsolutni prioritet nadležnih službi, jer ovaj teror koji opozicija sprovodi nad njim, pored toga što ugrožava njegovu sigurnost, takođe utiče na sveopšti porast nasilja, uz pomoć koga se Đilas nada povratku na vlast. Ipak, nema Đilas toliko Srđana Milivojevića u rukavu, kojima može da ugrozi poredak koji je predsednik Vučić uspostavio, kao i razvoj Srbije koji je sada već nezadrživ - zaključio je Bulatović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu