PISMO VUČIĆA: Najteže i najduže koje sam napisao od kada se nalazim na čelu Srbije - stiže na ove adrese

Novosti online

02. 02. 2024. u 13:29

PREDSEDNIK SRBIJE Aleksandar Vučić rekao je da će u ponedeljak svi predstavnici država članica EU dobiti njegovo pismo, predstavnici institucija EU i predsednici i premijeri svih članica država SB, uključujući i Rusiju i Kinu.

ПИСМО ВУЧИЋА: Најтеже и најдуже које сам написао од када се налазим на челу Србије - стиже на ове адресе

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Njih smo u internim komunikacijama obavestili kolika je naša zabrinutost za stanje na Kosovu i Metohiji. To pismo ću potpisati ja kao predsednik Republike. To je najduže i najteže pismo koje sam potpisao od kada se nalazim na čelu Srbije - rekao je on i dodao:

- U tom pismu ukazujem na sve akte kršenja međunarodnopravnih normi, na deo eskalatornih poteza koje je Priština preduzela u prethodne dve i po godine i na to šta je to što Republika Srbija u skladu sa Poveljom UN i Rezolucijom UN zahteva od tzv. međunarodne zajednice.

Ističe da je Srbija zatražila posebnu sednicu SB UN.

у понедељак сви представници држава чланица ЕУ добити његово писмо, представници институција ЕУ и председници и премијери свих чланица држава СБ, укључујући и Русију и Кину.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost