NAJSRAMNIJI ČANKOV POSTUPAK IKADA: Uoči Božića bivši lider LSV uporedio Danicu Crnogorčević i njenu decu s nacistima (FOTO)

Novosti online

06. 01. 2024. u 21:19

BIVŠI lider LSV Nenad Čanak uoči Božića podelio je objavu na kojoj je neki bolesni um na društvenoj mreži Iks uporedio Danicu Crnogorčević, njenog supruga i njenu decu sa nacistima.

НАЈСРАМНИЈИ ЧАНКОВ ПОСТУПАК ИКАДА: Уочи Божића бивши лидер ЛСВ упоредио Даницу Црногорчевић и њену децу с нацистима (ФОТО)

Foto: Printskrin TV Pink

U objavi ljudi zatrovanih mržnjom na društvenim mrežama su dve fotografije, na jednoj je naslovna strana "Večernjih novosti" na kojoj se nalazi Danica Crnogorčević sa porodicom, a na drugoj je nacistički propagadni plakat.

Foto: Printskrin Iks

Podsećamo, Danica Crnogorčević živi u skladnom braku sa suprugom đakonom Ivanom Crnogorčevićem i ima četvoro dece.

Nije samo Danica bila predmet Čankovih napada. On je svojevremeno slagao da ćerka Baje Malog Knindže Ljiljana ima hrvatski pasoš, iako pevač nije ni rođen tamo da bi to pravo imao, a Bajina ćerka ima srpski pasoš.

Čanak je svojevremeno pretio i da bi pucao u lidera SRS Vojislava Šešelja, ali tužilaštvo nije reagovalo. Pitanje je samo ko će biti sledeća meta političara koji smatra da je nedodirljiv, da može da vređa, kleveće i preti kome stigne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

MORBIDNO: Klizačica silovala kolegu!