OPOZICIJA PRAVI CIRKUS ISPRED RIK: Gađaju zgradu jajima, paradajzom i toalet papirom - Marinika i Aleksić štrajkuju glađu (VIDEO)

Novosti onlajn

18. 12. 2023. u 19:11 >> 20:30

NA PROTESTU koji je organizovala opozicija okupljena oko liste "Srbija protiv nasilja" ispred sedišta Republičke izborne komisije došlo je večeras do incidenta, što je preneo i N1.

ОПОЗИЦИЈА ПРАВИ ЦИРКУС ИСПРЕД РИК: Гађају зграду јајима, парадајзом и тоалет папиром - Мариника и Алексић штрајкују глађу (ВИДЕО)

Foto: Z.J.Mačak

Tuča ispred RIK-a

Haos ispred zgrade Republičke izborne komisije koji prave pristalice opozicije okupljene oko liste Dragana Đilasa se nastavlja.

U 20:09 časova, na protestu ispred RIK-a, došlo je do kraćeg fizičkog sukoba među pojedinim učesnicima skupa koji su se međusobno pesničili i šutirali.

Pogledajte na priloženom snimku kako je to izgledalo:

Prave haos sa 1500 ljudi

Na priloženom snimku se vidi koliko se zapravo ljudi večeras okupilo ispred zgrade Republičke izborne komisije.

Gađali zgradu jajima, paradajzom i toalet papirom

Reporter N1 javio je u programu uživo da se dogodio incident na protestu "Srbije protiv nasilja". Pre toga se takođe dogodio incident ispred Republičke izborne komisije - okupljeni su na gradu RIK-a bacali i jaja i paradajz, kao i toalet papir. 

U jednom momentu ispred zgrade RIK-a nastao je potpuni haos dok su pristalice Dragana Đilasa pokušavale da sruše ogradu i nasilno upadnu u RIK. 

Došlo je i do koškanja među okupljenima. 

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Opozicija je iskoristila i maloletnu devojčicu od 14 godina, koja ima teške psihičke probleme, za upad u zgradu Republičke izborne komisije. 

Foto: Printscreen

Marinika Tepić i Miroslav Aleksić na protestu su najavili i štrajk glađu - kako su rekli sve do poništavanja izbornih rezultata u Beogradu.

Foto: Z.J.Mačak

 Saobraćaj u Ulici kralja Milana blokiran.

Predstavnici te koalicije okupili su se najpre oko 18.00 časova ispred Skupštine grada, odakle su došli do prostorija Republičke izborne komisije gde žele da predaju zahtev za poništavanje izbora u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona