VELIKA IZBORNA POBEDA: Katalin Novak čestitala predsedniku Vučiću

Novosti online

18. 12. 2023. u 11:30 >> 09:50

PREDSEDNICA Mađarske Katalin Novak čestitala je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci na "velikoj pobedi" na izborima u Srbiji.

ВЕЛИКА ИЗБОРНА ПОБЕДА: Каталин Новак честитала председнику Вучићу

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Novak je na društvenoj mreži X (Tviter) čestitala na, kako je navela, "dobrom rezultatu" koji je ostvario Savez vojvođanskih Mađara na jučerašnjim izborima i ocenila da je Srbija primer kako nacionalna manjina i većina mogu dobro da koegzistiraju, na obostranu korist.

- Čestitke Vučiću i njegovoj partiji na njihovoj jučerašnjoj velikoj izbornoj pobedi u Srbiji. Čestitam na dobrim rezultatima i Savezu vojvođanskih Mađara. Zadovoljna sam što su zadržali svoju zastupljenost u parlamentu u Beogradu. Srbija je primer kako nacionalna manjina i većina mogu dobro da koegzistiraju, na obostranu korist - navela je Novak.

Mađarski premijer Viktor Orban čestitao je sinoć predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i članovima njegove liste na izbornoj pobedi.

- Srbija neće stati! Čestitke predsedniku Vučiću i članovima njegove lista na ubedljivoj izbornoj pobedi - objavio je Orban na društvenoj mreži X (Tviter).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije