PREDSEDNIK UGOSTIO KREMLEVA I LEGENDARNE ŠAMPIONE: Izgradnja Nacionalnog bokserskog trening centra će mnogo doprineti (FOTO)

Tanjug

03. 12. 2023. u 11:21 >> 11:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas prvog čoveka Svetske bokserske federacije (IBA) Umara Kremleva, legendarne šampione Roja Džonsa juniora, Aleksandra Povetkina i Denisa Lebedeva, kao i delegaciju BSS na čelu sa predsednikom Saveza Nenadom Borovčaninom.

ПРЕДСЕДНИК УГОСТИО КРЕМЛЕВА И ЛЕГЕНДАРНЕ ШАМПИОНЕ: Изградња Националног боксерског тренинг центра ће много допринети (ФОТО)

FOTO TANJUG/RADE PRELIĆ

Kremlev i legendarni šampioni borave u Beogradu povodom današnjeg polaganja kamena temeljca za izgradnju Nacionalnog bokserskog trening centra i multifunkcionalne dvorane.

- Veoma sam zadovoljan što su ovako veliki šampioni, uz predsednika Kremleva, u Beogradu. Roj Džonsa juniora sam već imao priliku da upoznam, a sada mi je drago da upoznam Povetkina i Lebedeva - rekao je Vučić.

FOTO TANJUG/RADE PRELIĆ

Predsednik je dodao da se seća kada je gledao jedan Povetkinov meč i da se prilično iznervirao jer je tada izgubio.

- Za nas je ovaj infrastrukturni napredak veoma važan, izgradnja trening hale i centra je nešto što će dodatno pomoći razvoju našeg boksa. Hvala svima što podržavate i pomažete naš boks, a ja sam uvek tu da pomognem koliko mogu - istakao je Vučić.

Tokom sastanka Vučiću je predstavljen budući izgled Nacionalnog bokserskog centra, a razgovaralo se i organizaciji Evropskog prvenstva u Beogradu, prvog u istoriji istovremeno za muškarce i žene.

FOTO TANJUG/RADE PRELIĆ

Na prijemu u Palati Srbija prisustvovali su i ministar sporta Zoran Gajić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković,   peedsednik Nadžornog odbora BSS Aduk Abakarov, nekadašni bokserski šampion Mirko Puzović, kao i članovi muške i ženske bokserske reprezentacije.

BONUS VIDEO: Ori se Srbija ne sme da stane i Aco Srbine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRESTANITE DA PIJETE! Vladimir Putin imao nesvakidašnju poruku za Ruse