"MORAMO DA DOBIJEMO 50 ODSTO": Snažne završne reči predsednika iz Arene - Hajmo svi, za najveću pobedu 17. decembra! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2023. u 18:49

LISTA „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ održala je danas predizborni skup a građanima se obratio Aleksandar Vučić koji je pozvao sve građane da izađu na izbore 17. decmebra i glasaju za listu "Srbija ne sme da stane".

МОРАМО ДА ДОБИЈЕМО 50 ОДСТО: Снажне завршне речи председника из Арене - Хајмо сви, за највећу победу 17. децембра! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto N. Skenderija

Predsednik je rekao da je pre četiri, pet meseci, po istraživanjima, opozicija bila 8 odsto ispred SNS u Beogradu.

- Sada smo mi oko četiri odsto ispred njih. Zato morate da obiđete svaku zgradu. Na kraju kažu, oni će da se ujedine. Da se ujedine u mržnji jedino, pošto ne znaju ništa da urade. Izbori nisu igra, država nije igračka. Kada sam govorio da bi se svi oni ujedine, niko mi nije verovao. A sada vidite da su dobili naređenje da se ujedine - istakao je Vučić.

On kaže da je potrebno da lista "Srbija ne sme da stane" mora da pobedi ubedljivije nego ikada.

- Uz vašu energiju i snagu, vi ste snaga Srbije. Bez vas, mi nismo ništa. Na noge Arena, hajmo svi, za pobedu! Za pobedu 17. decembra, za najveću pobedu. 50 odsto moramo da dobijemo, da ih pobedimo da Srbija ima budućnost. Naredne četiri godine su najvažnije. Sve najbolje želim vašim porodicama, a u nedelju 17. da slavi pristojna, normalna, naša Srbija. Živela Srbija, beskrajno vam hvala - zaključio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU