"NE SAMO DUDUK, VEĆ I DUNSTER": Oštre kritike Orlića i Terzića na račun Majića - Da nisi kao Miketić na kokainu pa tripuješ?

Novosti online

02. 12. 2023. u 12:21

VLADIMIR Orlić i Miloš Terzić, članovi predsedništva SNS-a uputili su oštre kritike na račun Miodraga Majića, koji je uputio sramne uvrede u opozicionim medijima na račun predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

НЕ САМО ДУДУК, ВЕЋ И ДУНСТЕР: Оштре критике Орлића и Терзића на рачун Мајића - Да ниси као Микетић на кокаину па трипујеш?

Foto: Printskrin

- Tajkunski tabloid u kampanji protiv predsednika Srbije: uvrede garnira "autoritetom" - tipa koji je promašio sadržaj zakona o kom pametuje. A "stručno" pustio ubice iz gnjilanske grupe. Još "stručnije" krši kodeks redovno, kažu sudije. Ne samo duduk, već i dunster. I to: tajkunski - napisao je Orlić na društvenoj mreži "Iks".

Tim povodom se oglasio i Terzić.

- A gde si ti završio fakultet? Da nisi kao Miketić na kokainu pa tripuješ? A ispite si polagao u srbofobnim ambasadama tako što si po njihovom nalogu oslobađao OVK silovatelje i ubice Srpkinja na KiM. Kol centar nije kažnjiv, ali je kažnjivo to što dunster poput Majića radi kao sudija - poručio je Terzić na svom nalogu.

BONUS VIDEO: ĐILAS NE BIRA SA KIM BI DA RUŠI VUČIĆA: Cilj nam je tehnička vlada sa strankama desnice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)