"SAMO JEDNO VELIKO NIŠTA": Jovanov o Đilasovoj opoziciji - I nema tu ni ideje, ni ideologije...

Novosti online

27. 11. 2023. u 12:58

MILENKO Jovanov, član Predsedništva Srpske napredne stranke, kazao je:

САМО ЈЕДНО ВЕЛИКО НИШТА: Јованов о Ђиласовој опозицији - И нема ту ни идеје, ни идеологије...

Foto: Novosti

- A kog čudi da su se svi ovi dogovorili da ruše Aleksandra Vučića i SNS?! Dogovorili su se i prošli put, samo dan nakon beogradskih izbora, kada im se učinilo da bi mogli da se dočepaju vlasti.

Sada isto pokušavaju sa tri Đilasove liste:

1. Ona koju vode Aleksić i Marinika

2. Ona koju vodi Miloš Jovanović

3. Ona koju vode Dveri i Zavetnici. I nema tehničke vlade.

Takvo nešto ne postoji. Time pokušavaju da obmanu narod. Ima koalicije tri Đilasove liste. I možda još nekoga. Ali to bi bila Vlada punog kapaciteta, a svi oni bi je podržavali u Skupštini, glasali za nju, za njene predloge zakona itd.

I nema tu ni ideje, ni ideologije.

Ni rodoljublja, ni mondijalizma. Ni levice, ni desnice. Samo jedno veliko ništa, željno vlasti i puno mržnje prema predsedniku Vučiću. Ali ako bi to veliko ništa uspelo u svojoj nameri, od Srbije kamen na kamenu ne bi ostao, jer od ništa i mržnje ne može da nastane bilo šta dobro... - napisao je Jovanov na društvenoj mreži Iks.

BONUS VIDEO: BRNABIĆEVA JASNA: Nisam Dragan Đilas da određujem ko je novinar a ko ne

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)