JOVANOV ĐILASU: Umesto da se uradi nešto za narod i državu, od ono malo para što je bilo, razvijale su se privatne kompanije

Novosti onlajn

21. 11. 2023. u 11:15

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov oglasio se na svom zvaničnom X nalogu gde je odgovorio na izjave Dragana Đilasa.

ЈОВАНОВ ЂИЛАСУ: Уместо да се уради нешто за народ и државу, од оно мало пара што је било, развијале су се приватне компаније

Foto Tanjug

- Ako se već hvalite i ponosite zaradom svojih kompanija od 619 miliona evra, vratite taj novac narodu, svim građanima Srbije, jer je njihov, pošto ga niste zaradili svojom sposobnošću u vreme kad je Srbiji išlo dobro i kad je napredovala, nego kad su ljudi otpuštani, fabrike zatvarane, a država dovedena na pola koraka od bankrotstva. Umesto da se uradi nešto za narod i državu, od ono malo para što je bilo, razvijale se privatne kompanije. I to je za ponos?! A što se Pošte tiče, odlično ste pokazali da se ništa niste promenili! Sve već viđeno!

Nekada ste na štetu Telekoma razvijali SBB i druge svoje firme, a sada, gle čuda, likovi iz sindikata sa kojima ste na istoj listi zaustavljaju rad Pošte, dok Di Ekspres beleži rast poslovanja! Čudne li koincidencije! Budući da se scenario ponavlja, biće da ne umete ništa na tržištu, već samo da se kao parazit nakačite na nešto što pripada narodu i državi, nešto što je neko drugi stvorio i napravio i da ga davite, dok ga ne uništite i dok na tome ne zaradite. Dokle, čoveče?! Dok sama Srbija ne postane ćerka firma Junajted grupe? E, taj film nećeš gledati - napisao je Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (71)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)