ŠEŠELJ: Ne želimo da nam se ponovi crna epizoda srpske istorije

Novosti online

20. 11. 2023. u 21:31

SMATRAMO da je u interesu svih građana da se u Beogradu sačuva svaki patriotski glas i da ne dozvolimo da se vlasti dočepa grupacija antisrpskih političkih stranaka poznata po sistematskoj pljački glavnog grada u vreme kada su bili na čelu Beograda, kazao je zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj.

ШЕШЕЉ: Не желимо да нам се понови црна епизода српске историје

Foto: Arhiva

- Osim toga, u pitanju su stranke koje su klijenti američke i drugih zapadnih ambasada poznate po svojim stavovima o takozvanom nezavisnom Kosovu, nekakvom genocidu u Srebrenici, članstvu Srbije u NATO i sličnim stavovima suprotnim interesima srpskog naroda. Naravno, Beograd je i pored svoje veličine i značaja, ipak lokalna samouprava gde manje dolazi do izražaja ideološka orijentacija političkih stranaka, uostalom, zbog toga SRS i SNS nisu u koaliciji na republičkom nivou, ali ne želimo da dopustimo da antisrpskim strankama, podržanim kvazipatriotskim partijama, Beograd bude odskočna daska za preuzimanje vlasti u Srbiji i da dođemo u priliku da nam se ponovi crna epizoda srpske istorije koju smo imali posle 5. oktobra 2000. godine - kazao je Šešelj.

(Alo!)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!