PETKOVIĆ POSLE PUŠTANJA SLAVIŠE NEDELJKOVIĆA NA SLOBODU: Kurtijeva policija prvo hapsi Srbe, pa pita za dokaze

D. Z.

18. 11. 2023. u 20:06

SLAVIŠA Nedeljković (52) iz Vučitrna, koga je danas popodne na administrativnom prelazu Jarinje uhapsila tzv. kosovska policija zbog navodnog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva, pušten je na slobodu.

ПЕТКОВИЋ ПОСЛЕ ПУШТАЊА СЛАВИШЕ НЕДЕЉКОВИЋА НА СЛОБОДУ: Kуртијева полиција прво хапси Србе, па пита за доказе

Foto: Printskrin

Prema saznanjima "Novosti", Nedeljković je pušten odlukom tužioca u Prištini, jer je utvrđeno da se radi o pogrešnoj osobi

- Posle hapšenja na Jarinju Nedeljković je saslušan od strane tužioca, koji je naložio njegovo puštanje na slobodu. Proverom je ustanovljeno da se radi o pogrešnoj osobi – saznaju "Novosti" od rodbine Nedeljkovića.

Nedeljković je uhapšen popodne na Jarinju zbog navodnog ratnog zločina protiv civilnog stanovništva.

Reagujući na neosnovano hapšenje još jednog Srbina, Kancelarija za KiM je saopštila da je reč o kampanji sistematskog zastrašivanja.

- Slaviša Nedeljković koji je danas uhapšen, večeras je pušten na slobodu i pridružio se porodici! Iako ga je tzv. KP javno optužila za navodni ratni zločin, o tome nije bilo nikakvih činjenica i on je oslobođen. Ovo je dokaz da Kurtijeva policija prvo hapsi Srbe, pa pita za dokaze! - napisao je Petar Petković na Iksu.

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (19)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu