KO STOJI IZA PROTESTA POLJOPRIVREDNIKA? Politički aktivisti opozicije manipulišu ljudima i lažno se predstavljaju

Novosti online

15. 11. 2023. u 22:46

ĐORĐE Grujić iz "Asocijacije 2022" na Fejsbuku je u statusu otkrio ko stoji iza protesta poljoprivrednika, te pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uhapsi sve organiztore protesta, koji manipulišu nezadovoljnim poljoprivrednicima.

КО СТОЈИ ИЗА ПРОТЕСТА ПОЉОПРИВРЕДНИКА? Политички активисти опозиције манипулишу људима и лажно се представљају

Foto: Printskrin

Kako je Grujić naveo u svojoj objavi jedan od organizatora protesta koji manipiliše nezadovoljnih poljoprivrednicima, ima politički zaleđinu, a pritom je i zaposlen u jednom javnom preduzeću aludirajući time na Miletu Slankamenca koji je upravo zaposlen u Gradskoj upravi Novi Sad.

Foto: Printskrin

Podsećamo, odavnu su raskrinkane namere Milete Slankamenaca, koji nije nikakav popljoprivrednik jer i ne obrađuje zemlju, već politički aktivista koji je u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima prozapadne opozicije.

– On je politički aktivista, manipulator koji je je u stalnoj komunikaciji ne sa lokalnim predstavnicima opozicije, već sa onima iz Beograda, pre svega sa poslanikom DS Srđanom Milivojevićem. On je zaposlen o novosadskom preduzeću ZIG. To nije tajna. Mi to znamo i ovo je samo još jedan pokušaj da nas poštene popljoprivrednike, koji teškom mukom zarađujemo, izmanipulišu podmećući nam ljude kao što je Slankamenac – ispričali su poljoprivrednici, još kada je u maju ove godine isti Slakamenac pokušao da na prefidan način, predstavljajući se kao čovek iz naroda, destabiliše Srbiju.

Slankamencu, koji je jedan od osnivača “Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije”, kako su rekli poljoprivrednici ni tada nije bio cilj da radi na poboljšanju svog položaja, već instruisan opozicionim političkim predstavnicima, koji su danima koristili tragične događaje i sprovodili nasilje, u sve uvuče i popljoprivrednike.

Podsećamo, danas je ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Jelena Tanasković pisanim putem uputila odgovore na zahteve poljoprivrednika koji protestuju, dajući jasan uvid u to kako su gotovo svi njihovi zahtevi već uveliko ispunjeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)