RAZGOVOR VUČIĆA I LAJČAKA BIO OZBILJAN: Petković - Predsednik ga upoznao sa težinom situacije sa kojom se suočavaju Srbi na KiM (VIDEO)

Tanjug

14. 11. 2023. u 12:28

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

РАЗГОВОР ВУЧИЋА И ЛАЈЧАКА БИО ОЗБИЉАН: Петковић - Председник га упознао са тежином ситуације са којом се суочавају Срби на КиМ (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

Sa Lajčakom se pre predsednika Vučića sastao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, koji se obratio novinarima i otkrio o čemu je na sastanku Vučića i Lajčaka bilo reči. 

- Razgovor Vučića i Lajčaka je bio ozbiljan, predsednik ga je upoznao sa težinom situacije sa kojom se suočavaju Srbi na KiM i dao podatke i činjenice o dnevnoj ugroženosti Srba i eskalatornim potezima Kurtija - rekao je Petković u obraćanju novinarima. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (52)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!