MALI O LICEMERJU BJELOGRLIĆA: Mi ne želimo da živimo u zverinjaku u kojem ti tučeš slabije i starije od sebe

Novosti onlajn

11. 11. 2023. u 10:50

MINISTAR finansija Siniša Mali gostovao je u jutarnjem programu televizije Hepi, gde je između ostalog govorio i opoziciji i kampanji mržnje koju svakodnevno sprovode.

МАЛИ О ЛИЦЕМЕРЈУ БЈЕЛОГРЛИЋА: Ми не желимо да живимо у зверињаку у којем ти тучеш слабије и старије од себе

Foto: Printskrin/ TV Hepi

- Građani ovo treba da slušaju što češće, da bi videli koliko je važan trenutak u kojem se Srbija nalazi. Ako ovi ljudi budu vodili Srbiju nakon 17. decembra - samo da vidite kakav je sistem vrednosti koji oni zastupaju. Ovaj bi čerečio Vučića. Njihova kampanja je kampanja mržnje, kampanja napada na njegovu porodicu, ništa konretno za građane Srbije - istakao je Mali. 

Komentarisao je i izjavu Dragana Bjelogrlića, da ne želi da živi u Srbiji koju je nazvao "zverinjakom".

- Videli ste napad Bjelogrlića. Mi smo jasno rekli - drago nam je što si rekao da ne želiš da živiš u zverinjaku. Upravo u tom tvom zverinjaku, u kojem tučeš ljude, mi u tom tvom zverinjaku ne želimo da živimo. Protiv takvih kao što si ti, mi ćemo se boriti. Da vas podsetimo samo, da je isti taj reditelj uzeo, malopre ste spomenuli Filmski centar Srbije, skoro tri miliona evra od države Srbije da bi snimao svoje filmove. Pogledajte to licemerje. Ti si majstore taj koji si pozvan da kažeš šta jeste i nije zverinjak, ti koji biješ i tučeš ljude slabije i starije od sebe. To je slika sistema vrednosti koji oni zastupaju. Ja ništa ne treba da dodam na to, građani Srbije mogu sami da izvuku zaključak. Nema tu govora ni o platama, ni o penzijama, ni o životnom standardu, ni o borbi za bolje sutra. Mržnja, čerečenje, uništavanje, rušenje, tuča... Sve u interesu povratka u fotelju i to da Dragan Đilas i njegovi pajtosi sednu u fotelju, pa ponovo da nas vrate u prošlost. To je ono što ne želimo da dozvolimo, to je ono protiv čega se borimo. Svako obećanje koje smo dali kada su plate i penzije u pitanju smo ispunili - podvukao je ministar Mali, dodavši da se nastavljaju ulaganja u sve ono što znači sugurniju, bolju i uspešniju Srbiju. 

BONUS VIDEO:

LESKOVČANKE ZA “NOVOSTI”: One su se prve pregledale na digitalnom mamografu u Leskovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (41)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)