ŽRTVE SA KiM MU NIŠTA NE ZNAČE: Obradović i na godišnjicu pogroma sve vreme pričao o Vučiću

Novosti online

10. 11. 2023. u 12:59

DOK se predsednik Srbije bori za interese građana Srbije, Boško Obradović nalazi za shodno da stalno govori loše o njemu! A koliko je opterećen Vučićem već dugi niz godina svi dobro znamo! Naime, sećamo se još obeležavanja 15-godišnjice martovskog pogroma na kojoj je sve vreme pričao o Vučiću!

ЖРТВЕ СА КиМ МУ НИШТА НЕ ЗНАЧЕ: Обрадовић и на годишњицу погрома све време причао о Вучићу

Foto: Alo

Kada su se okupili tada ispred Skupštine, Boško i Đilas su, osim što su opkolili Predsedništvo, pričali samo o ujedinjenju protiv Aleksandra Vučića, a reči nije bilo o pogromu, o čemu svedoče i brojni snimci koji postoje sa tog događaja. 

Foto: Alo

Boško Obradović u dva svoja govora ukupne dužine oko 18 minuta nijednom nije pomenuo pogrom srpskog naroda 2004. godine, nijednom nije pomenuo Kosovo i Metohiju! 

Na taj tužan dan, 15 godina od etničkog čišćenja Srba sa KiM, proterivanja više od 4.000 ljudi sa svojih vekovnih ognjišta, ubistava, paljenja crkava i manastira na KiM, uključujući Bogorodicu Ljevišku, manastir Devič, Visoke Dečane i druge svetinje, "patriota" Boško Obradović ni jedan jedini put nije pomenuo ni pogrom ni Kosovo.

(Alo)

BONUS VIDEO: VELIKI APLAUZ ZA VUČIĆA: Predsednik stigao na skup u Pirotu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)