VIDOVIĆ: Ponovo bi Đilas da opustoši gradsku kasu

Novosti online

06. 11. 2023. u 13:08

GRAĐANIMA je već poodavno jasno da se iza naziva liste "Srbija protiv nasilja" kriju već optuženi nasilnici poput Dragana Đilasa koji je pretukao svog tasta, pa čak i kuče, onih koji prete otkidanjem glave, koji nasilno upadaju u institucije, do odbornika sa njihove liste koji stoje u prvim redovima a koji su toliko hrabri da ispred Skupštine grada prete ženama da će im raspaliti šamarčinu, izjavila je Vesna Vidović.

ВИДОВИЋ: Поново би Ђилас да опустоши градску касу

Foto: SNS

- I pored svega toga, opozicioni lideri, predstavnici bivšeg režima, umesto što po ceo dan dele funkcije i viču kako pobeđuju u Beogradu, u kom uzgred već tri dana ne mogu da skupe ni potpise za listu, bolje da objasne građanima vezu između Dragana Đilasa i Miloša Jovanovića, odnosno zašto je njihov kandidat za gradonačelnika sakrio da je bio član DSS, a nakon toga i savetnik ministra Nenada Popovića ispred SNP i koliko je Dragana Đilasa koštalo da mu promeni mišljenje od "pravac Rusija" do "pravac Evropa". I da li je to plaćeno od 619 miliona koje je zaradio dok je bio gradonačelnik Beograda, a dok je Beograd grcao u dugovima. I da li je Đilas izabrao baš njega jer veruje da će zažmuriti na oba oka u koliko dođe na vlast kada je u pitanju divlja gradnja isto kao što je to činio i njegov otac na opštini Rakovica 2010. godine - kaže Vidović.

- Pripadnicima bivšeg režima interes građana nikada nije bio fokus pa nije ni sada, lični interes im je bio ispred svega zbog čega je Beograd godinama stajao. Sada kada je gradska kasa stabilna i Beograd se razvija brže nego ikad ponovo bi Đilas da je sa svojim pajtosima opustoši, malo mu je bilo 619 miliona pa bi još toliko. Ali Beograđani znaju ko Beograd vodi putem razvoja, i ko radi isključivo i samo u interesu boljitka svih građana Srbije i Beograda i zato Beograd i Srbija ne smeju i neće da stanu - zaključuje Vesna Vidović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)