"I VIŠE NEGO OČIGLEDNO JE KO JE U ĐILASOV DŽEP UPAO NAJDUBLJE": Božić - Glas za njih je povratak pljačkaškoj i tajkunskoj politici

Novosti online

03. 11. 2023. u 12:14

SANDRA Božić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, istakla je da je glas za Miloša Jovanovića direktan glas za Dragana Đilasa oko koga se okupila opozicija za nadolazeće izbore.

И ВИШЕ НЕГО ОЧИГЛЕДНО ЈЕ КО ЈЕ У ЂИЛАСОВ ЏЕП УПАО НАЈДУБЉЕ: Божић - Глас за њих је повратак пљачкашкој и тајкунској политици

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Svima je sada kristalno jasno da je glas za Jovanovića direktno glas za Đilasa i povratak pljačkaškoj i tajkunskoj politici koju smo ostavili u najmračnijoj prošlosti Srbije!

I više nego očigledno je ko je u Đilasov džep upao najdublje.

I ne čudi da je to Miloš Jovanović, baš onaj koji se vešto ogrće patriotizmom dok u ruci čvrsto drži francuski pasoš.

Koji kaže da NATO bombardovanje nije agresija, već intervencija!

Za onog koji je jasno poručio da ga mišljenje naroda ne zanima!

To je isti onaj koji je od teme Kosova i Metohije napravio monetu za populističko potkusurivanje, a najmanje prava ima da govori o kosovskoj politici jer je kao savetnik ministra za Kosovo i Metohiju 2012. godine bio jedan od najodgovornijih za debakl pregovaračkog procesa i otvaranje puta samoproglašenju tzv. kosovske nezavisnosti.

I kao što je 2014. godine sa svojim političkim ocima pomilovao Aljbina Kurtija i iz zatvora pustio stotine šiptarskih terorista, silovatelja i ubica srpske dece, tako će i sutra sa novim vlasnikom Draganom Đilasom učestvovati u dokusurivanju procesa koji su zajedno davno započeli i pokloniti tzv. kosovsku nezavisnost Kurtiju, kojem su poklonili i slobodu!

Podsećam, to je isti onaj Jovanović u čije vreme su se obijali pragovi ambasada kako bi se samoproglašenje tzv. kosovske nezavisnosti odložilo da tajkunska žuta mafija i vlasnik sekundi Dragan Đilas nastave sa nesmetanom pljačkom građana Srbije!

U zajedničkom haračkom poduhvatu zarad novih milijardi koje vide u džepovima građana Srbije kao plen, ne bi čudilo da na rasprodaju nacionalnih interesa stave i pitanje Srebrenice i utisnu žig genocida na svaku srpsku glavu!

Jer i pred gazdaricom Marinikom, Jovanović danas mora da stoji mirno!

Oni koji su dozvolili i pogrom i progon srpskog naroda danas drže patriotske lekcije, a zauvek bi morali da ćute, jer srpski narod nema amneziju i ako je malo požuteo od druženja sa Draganom Đilasom, i dalje je to isti onaj Miloš Jovanović  čija pogubna politika je dovela do najvećeg etničkog čišćenja srpskog naroda!

Politika predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke predstavljaju jedini bedem i živu ogradu onima koji su se kusi i repati spojili kako bi nastavili pljačku građana Srbije, a ako je potrebno odreći se i najvažnijih nacionalnih interesa države, to im je najmanji problem, dokazali su da to rade najbolje!

I zato je potrebno jasno reći građanima Srbije da nema razlike između Miloša Jovanovića i Dragana Đilasa i da je glas za njih povratak u vremena pljačke građana, nemilosrdne korupcije i rasprodaje Srbije i naših najvažnijih nacionalnih interesa.

Glas za njih je glas za nastavak nesmetane secesije naše južne pokrajine i pretnja opstanku našeg naroda na njihovim vekovnim ognjištima" poručila je Božićeva.

BONUS VIDEO: VUČIĆ: Nikada ništa nisam ukrao, ja nemam 619 miliona evra, to su ogromne razlike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)