JEZIV PRIZOR NA KOSMETU! Majka zatekla sina kako kleči dok nad njim stoje dva naoružana Kurtijeva policajca - premijerka na SB UN

Novosti online

23. 10. 2023. u 21:54

KOSOVSKA policija presrela je dvoje maloletne dece Kristijana (15) i Daru Radosavljević (17) koji su vozili kvad bicikle u selu Rudine kod Zvečana i brutalno ih pretukli. Majka je zatekla svog sina kako kleči, rukama prekrivajući glavu, dok su nad njim stajala dva teško naoružana policajca.

ЈЕЗИВ ПРИЗОР НА КОСМЕТУ! Мајка затекла сина како клечи док над њим стоје два наоружана Куртијева полицајца - премијерка на СБ УН

Foto: Printskrin

Ovo je deo govora premijerke Srbije Ane Brnabić na sednici Saveta bezbednosti UN a kojoj se raspravlja o šestomesečnom izveštaju Misije privremene administracije UN na Kosovu i Metohiji (UNMIK).

- A od 3. juna, kada je EU zahtevala hitnu deeskalaciju, Priština je preduzela ukupno 23 eskalirajuća koraka na severu KiM  - rekla je premijerka i dodala:

Foto: Printskrin RTS

- Ukupno 24 Srba uhapšeno je otkako je EU zahtevala hitnu deeskalaciju. Jedan od njih, Milun Milenković Lune, tokom hapšenja i pritvora brutalno i nečovečno je pretučen, što je dokumentovano kako kroz medicinske kartone i izvještaje. Optužen je da je učestvovao na protestima građana u Zvečanu, iako tog dana nije ni bio u Zvečanu! Takođe je i dalje u pritvoru.

Ceo govor čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!