SVI TRAŽE NAŠE ORUŽJE KAO DA JE DŽABE: Vučić o situaciji u svetu

Novosti online

20. 10. 2023. u 19:17

PREDSEDNIK Srbija Aleksandar Vučić osvrnuo se i na situaciju u svetu tokom obilaska i otvaranja železničke stanice Prokop u Beogradu.

СВИ ТРАЖЕ НАШЕ ОРУЖЈЕ КАО ДА ЈЕ ЏАБЕ: Вучић о ситуацији у свету

Foto Novosti

Kako je rekao uvek je dobar deo do toga kako ljudi izaberu rukovodstvo i kako oni vode državu.

Prema rečima predsednika, situacija je danas sve teža.

- Jedino što vidim je navala za našim oružjem i oruđem. Kao da alvu za džaba delimo da oprostimo. Svakoga dana je sve više problema u svetu... vi ne možete na prime da živite idealno ako u Nemačkoj imate recesiju. Imajte u vidu šta je MMF predvideo za Zpadnu Evropu, što znači da se ubrzano približavamo rezultatima onih koji su razbijeniji od nas. Mnogo toga gradimo i mnogo toga možemo da uradimo, ali kako će to da izgleda sutra, to ne mogu da vam kažem - poručio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)