PETKOVIĆ ODGOVORIO RAŠIĆU: "Čime se on ponosi, toga se svaki čestiti Srbin gnuša"

Novosti online

03. 10. 2023. u 19:23

DIREKTOR Kancelarije za KiM, Petar Petković, istakao je da Nenada Rašića, treba da bude sramota što radi protiv interesa srpskog naroda i što je ponizni sluga Aljbina Kurtija.

ПЕТКОВИЋ ОДГОВОРИО РАШИЋУ: Чиме се он поноси, тога се сваки честити Србин гнуша

Foto: Tanjug

Naime, Petković je reagovao na sramne navode Rašića upućene predsedniku Vučiću.

- Zato je Rašić ponosni Kurtijevac i da za sram zna, stideo bi se što radi protiv interesa srpskog naroda i ponizni je sluga Aljbina Kurtija i antisrpskog režima u Pr. Ali čime se on ponosi, toga se svaki čestiti Srbin gnuša - napisao je Petković.

BONUS VIDEO: Šiptarske ubice, lobisti, NATO opozicija i lažne patriote na istom zadatku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!