"GRAĐANI DOBRO DA RAZMISLE": Milojičić - Da je živ, Đinđić bi podržao hrabru politiku Vučića, a ne spore puževe u opoziciji (VIDEO)

Novosti online

30. 09. 2023. u 15:31

RADOSLAV Milojičić Kena, predsednik stranke Srpska levica, je tokom gostovanja na Informer televiziji, istakao da građani na predstojećim izborima treba dobro da razmisle kome će dati svoj glas, uzevši u obzir kakva je politika prozaoadne opozicije i koji su njeni stvarni ciljevi u želji da "promene" vlast. Ističe i to, da je danas među živima, Zoran Đinđić svoju podršku dao odgovornoj politici Vučića, a ne, kako kaže "sporim puževima iz opozicije".

ГРАЂАНИ ДОБРО ДА РАЗМИСЛЕ: Милојичић - Да је жив, Ђинђић би подржао храбру политику Вучића, а не споре пужеве у опозицији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Informer TV

- Kada sam imao 18 godina moju člansku kartu je potpisao Zoran Đinđić. Ja molim sve građane Srbije koji imaju pijetet prema Zoranu Đinđiću, kao što imam i ja, jer Zoran Đinđić je uz Kenedija moj omiljeni političar, da dobro razmisle kome će dati svoj glas. Demokratska stranka je stranka u kojoj sam proveo 16 godina, i ne želim ništa loše da govorimo njoj, ali Demokratska stranka, ali nju sada vode ljudi koji su protiv Zorana Đinđića, i oni ga nikada nisu upoznali. Zoran Lutovac je 2000. godine na izbornoj skupštini Đinđić-Vuksanović, bio za Vuksanovića, Srđan Milivojević koji je tada imao 40 godina i nije bio član DS do 2004., dakle godinu posle ubistva. Pa ako si toliki obožaval Đinćića, a imao si 40 godina Demokratske stranke dok je nju vodio Đinđić - istakao je Milojičić.

Dodao je i to da je Branimir Kuzmanović koji je bio predsednik Gradskog odbora Beograd DS, tada je 2000. bio šef izbornog štaba Vuksanovića i on je bio protiv Đinđića.

- Miodrag Gavrlović koji je sada narodni poslanik i njegov otac Slobodan su takođe bili protiv Đinđića. Dakle u DS nije ostao niko ko gaji autentičnu politiku Zorana Đinđića i ja molim građane da znaju da od te politike nema ništa - istakao jeMilojičić pozivajući se na sve svoje dosadašnje funkcije u izbornim komisija, kao predsednik opštine i kao narodni poslanik.

Milojčić je istakao da je siguran u to da je Đinđić danas živ, da bi podržao politiku predsednika Vučića.

- Neka se građani sami zapitaju, da li bi Đinđić, onako hiperaktivan i živahan, da je živ podržao ozbiljnu, odgovornu i hrabru politiku Aleksandra Vučića, ili bi podržao spore puževe u opoziciji koji imaju samo dva cilja. Prvi je da Dragan Đilas komanduje reklamama u ovoj zemlji i zakupljuje termine na svim televizijama, a druga je da Šolak dobije nacionalnu frekvenciju kako bi uvećao svoje bogastvo na grbači naroda - istakao je Milojčić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)