"KRV SE NE PRAŠTA": Jezive poruke Albanaca, slave ubijenog policajca uz zastave OVK (FOTO)

Novosti online

26. 09. 2023. u 13:07

U NEDELjU rano ujutru oko 2.45 jedan policajac tzv. kosovske policije Afrim Bunjaku ubijen je u sukobu sa nekoliko momaka sa severa KiM kod Banjske, a Albanci su tokom opraštanja od stradalog policajca pokazali ponovo mržnju prema Srbima.

КРВ СЕ НЕ ПРАШТА: Језиве поруке Албанаца, славе убијеног полицајца уз заставе ОВК (ФОТО)

Foto: Printskrin/TikTok

Naime, grupa momaka okupila se povodom smrti ubijenog policajca, ali da im je jedini cilj bio da ponovo vređaju, prete i zastrašuju Srbe, dokazali su noseći zastave UČK, Albanije, kao i plakat na kojoj je nacrtana meta na glavi uz tekst: "Stani, četniče, gde si? Tenkovi dolaze i odlaze".

Oni su takođe pozirali sa natpisima "Krv se ne prašta", a na društvenim mrežama su se nizali komentare u kojima su veličali preminulog policajca nazivajući ga "herojem".

- Slava heroju otadžbine - glasili su mahom komentari.

Podsetimo, u oružanom sukobu sa tzv. kosovskom policijom u Banjskoj stradala su četvorica Srba, od kojih jedan još uvek nije identifikovan. Stefan Nedeljković (31) iza sebe je ostavio tri ćerkice. Bojan Mijailović iz Leposavića je, kako pišu mediji, pre samo mesec dana dobio dete. Igor Milenković (50) je bio otac dvoje dece i radio kao vozač saniteta u Kliničko-bolničkom centru Kosovska Mitrovica, prenosi Informer.

BONUS VIDEO: BLINDIRANA VOZILA I DUGE CEVI NA PRILAZU BANjSKOJ: Kurtijevi specijalci pretresaju srpska vozila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave