U LOV NA SRBE UZ PESME U ČAST OVK: Skandalozan snimak - Kurtijeva policija slušala ove pesme tokom akcije kod manastira Banjska

Novosti online

24. 09. 2023. u 23:26

PRIPADNICI Specijalne jedinice tzv. Kosovske policije su tokom današanje akcije na severu Kosova slušali pesme posvećene OVK, prenosi Gazeta Blic.

У ЛОВ НА СРБЕ УЗ ПЕСМЕ У ЧАСТ ОВК: Скандалозан снимак - Куртијева полиција слушала ове песме током акције код манастира Бањска

Foto: Facebook/Kanal10

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, čuje se da su kosovski specijalci u akciju krenuli uz pesme u čast OVK.

"Ne, Ljuanova puška nije mrtva, imamo živu OVK", odjekivalo je u oklopnim kolima Specijalne jedinice policije.

 

Podsetimo, u današnjem sukobu na Kosovu i Metohiju do kog je dovela politika Aljbina Kurtija, poginuo je jedan kosovski policajac, a ubijeno je troje Srba sa severa. Do sukoba je došlo kada su Srbi sa severa KiM postavili barikade kod Banjske. Kurtijevi policajci došli su na sever da uklanjaju barikade i sukobili se sa Srbima. Tada je poginuo jedan kosovski policajac. Za samo nešto više od sat vremena grupu Srba opkružili su Kurtijevi policajci i na surov način likvidirali trojicu Srba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori