STIGAO ODGOVOR NA KURTIJEVE PRETNJE: Radoičić poručio - Jasno je da ne želiš mir, već sukobe i osvetu

Novosti online

14. 09. 2023. u 19:12

POTPREDSEDNIK Srpske liste Milan Radoičić odgovorio je na današnje pretnje lidera albanskih separatista Aljbina Kurtija srpskom narodu i Srpskoj listi da će "da pate i plate”.

СТИГАО ОДГОВОР НА КУРТИЈЕВЕ ПРЕТЊЕ: Радоичић поручио - Јасно је да не желиш мир, већ сукобе и освету

Foto: Srpska lista

- Pretnja koju si danas uputio iz Brisela Srpskoj listi i prvenstveno srpskom narodu jasno pokazuje da ti, Aljbine Kurti ne želiš dijalog, ne želiš mir već želiš sukobe i da se osvetiš onima koje ne možeš ni da kupiš ni da slomiš. I zbog toga danas pokazuješ nervozu i svoje pravo lice pred očima kompletne međunarodne zajednice.

99.9% srpskog naroda je odlučilo da neće na izbore pod pritiskom čizama tvojih specijalaca, na kojima je krv Srba koje su upucali i prebili i Srpska lista je sledila tu odluku jer je bila i uvek će biti uz svoj narod.

Ovom prilikom, svestan da tvoja pretnja nije naivna jer si u prethodnom periodu pokazao da možeš da izazivaš haos, podstičeš na sukobe i mržnju, zloupotrebljavaš institucije i njima progoniš Srbe bez ikakvih dokaza želim da ti poručim da nas nisi ni malo uplašio, niti nas u Srpskoj listi niti srpski narod. Da si samo još jedan okupator koji misli da može silom da podjarmi srpski narod, ali imaj na umu da nas ima više nego što nas možeš pohapsiti. 

Aljbine Kurtiju, kao i svi okupatori možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš. Vreme će pokazati ko će na kraju da pati i da plati.

Živela Srbija! Živeo srpski narod! - navodi Radoičić u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)