OMLADINSKI kampovi za dijasporu i Srbe u regionu omogućuju povezivanje matice sa srpskom decom, da ona već u ranom detinjstvu osete i vide da je Srbija takođe i njihova kuća i da su ovde svoji na svome. To nikada neće zaboraviti. Ostaće im uspomene za ceo život. I, to je jedan od naših ciljeva.

buki

27.08.2023. 10:27

@Mama - Ovaj čovek je zaista anđeo božiji. Samo sliku kada mu vidim u Novinama, čitav dan mi bude lep i uspešan. Svu sreću mu želim u životu, dobro zdravlje i uspeh na svakom koraku.

Sneki

27.08.2023. 09:59

sa koliko ljubavi i volje je čovek koji je poreklom Francuz,vodi jednu takvu važnu stvar,kao što je saradnja sa dijasporom i posebno sa našom decom.Kada bi se naša vajna opozicija ugledala na njega bilo bi nam mnogo lakše.Veliko hvala dragom gospodinu Gujonu za sve što radi za našu zemlju.

Goran

27.08.2023. 10:43

Arno tebe je Bog poslao ovdje,divim ti se za tvoj patriotizam,za borbu za slabe i ljude apartride,hvala ti do neba,neka ti Gospod ispuni sve tvoje zelje.

Ziggy

27.08.2023. 17:59

Mr. Arno, Vas je Bog nama poslao Vi ste Andjeo i ono sto je najlepse i humanije kod coveka. Hvala nije dovoljno a mi Vam se zahvaljujemo i cenimo sve sto Vi radite za Srbiju, neka Bog cuva Vas i vase voljene.