PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić prokomentarisala je danas naslovnu stranu lista Nova, ističući da je određenim medijima važno samo da napadnu predsednika Aleksandra Vučića.

Boki

19.08.2023. 10:58

Gde god koji problem postoji veliki i mali tu je odmah na visini zadatka i nas najbolji predsednik Aleksandar Vucic spreman da resi sve probleme nemoguce i moguce jednim i jedinim potezom i uvek rezultati budu pozitivni i sve se zavrsi kako je i ocekivano

Duško

19.08.2023. 11:15

Ni opozicija ni njihove novine ne znaju šta će više od muke da rade,pa onda izmišljaju razne stvari da bi ponizili predsednika Aleksandara. Ali u suštini oni sami sebe ponižavaju, sve su onom sramotno karikaturom rekli o sebi. Sramota za te novine i za medije koje podržavaju takve stvari.

Milance

19.08.2023. 12:13

Verujemo i samo njemu najboljem coveku i predsedniku Aleksandru Vucicu koji sve zivo radi za nas i nasu decu za nase najbolje trudi se svim silama da nam bude najbolje i resava sve moguce i nemoguce probleme na sve nacine i uvek rezultati budu pozitivno sto mi uvek i ocekujemo

Srdjan

19.08.2023. 12:17

Premijerka Brnabić je jasno istakla kako su neki mediji skloni fokusiranju na negativno, umesto da istaknu pozitivne korake ka zelenijoj i održivijoj budućnosti Srbije.