GUBE SA 40, 50 ODSTO RAZLIKE: Vučić objasnio zašto opozicija brani Brkića

Novosti online

29. 07. 2023. u 11:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ističe da je RTS imao pet direktnih uključenja u Dnevniku u proteste.

ГУБЕ СА 40, 50 ОДСТО РАЗЛИКЕ: Вучић објаснио зашто опозиција брани Бркића

Printskrin

- Svi gostuju i ovde i tamo koliko hoće i kako hoće. Da li stvarno mislite da građani Srbije ne znaju šta oni žele i šta rade? Nisu ni blizu većine. Oni gube sa 40 posto, sa 50 posto razlike. Šta im drugo ostaje nego da se bave Milovanom Brkićem? Oni su samo loši ponavljači onoga što on govori - rekao je Vučić komentarišući deo opozicije koji brani Milovana Brkića koji je pozvao na njegovo ubistvo.

- Objašljavaju da je neko ko nije mogao osnovnu i srednju školu da završi poput nekog Aleksića, potrebno da bude lider neke vlade u budućnosti i da je bolji od Ane Brnabić ili Siniše Malog. Jel vi to stvarno hoćete u to da me ubedite? Nije pitanje da li vam se neko dopada ili ne dopada, pitanje je koliko znaš i vrediš. U čemu je to Đilas bolji od Siniše Malog? Šta to zna bolje? Koja je to svera. A ovog su čoveka uništavali lažima. Sećate se 24 stana u Bugarskoj, a na kraju se ispostavilo da u toj zgradi ima 24 stana a da je on vlasnik jednog stana u nekom selu u Bugarskoj.

Podsetimo, Brkić, vlasnik nedeljnika "Tabloid" osuđen je prvostepeno u Višem sudu u Beogradu na godinu i dva meseca zatvora zbog pozivanja na nasilno rušenje ustavnog uređenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (58)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!