ALBANCI NAVIJAJU ZA SMENU VULINA: Sumanute tvrdnje portala iz lažne države

Novosti online

10. 07. 2023. u 22:06

NA ALBANSKOM portalu "Insajderi" objavljen je tekst u kome se zagovara smena prvog čoveka srpske bezbednosno informativne agencije BIA, Aleksandra Vulina.

АЛБАНЦИ НАВИЈАЈУ ЗА СМЕНУ ВУЛИНА: Сумануте тврдње портала из лажне државе

Foto Ž. Knežević

U tekstu tog albanskog lista, gde tvrde da su upućeni u dešavanja u Srbiji, objavljeno je sledeće:

- Veliki zaokret u sektoru bezbednosti u Srbiji. Kako se u ozbiljnim bezbednosnim krugovima u Beogradu uveliko priča, narednih dana će doći do velikog preokreta. Sasvim je izvesno da će proruski čovek Aleksandar Vulin izgubiti funkciju u BIA. To je jasan znak da se Srbija okreće Evropi i evroatlantskim integracijama na štetu bezbednosnih odnosa sa Rusijom i Kinom. Ako je bivši ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar jedini kandidat za novog direktora tajne policije, nije sasvim izvesno, jer je izbor proevropskih kandidata u Beogradu veoma veliki, ali je izvesno da vreme Aleksandra Vulina i svaki uticaj Rusije i Kine na bezbednosna pitanja u Srbiji svakako su prošlost. Da se ​​ovako krupnim potezom predsednik Srbije Aleksandar Vučić još više okreće Zapadu, sasvim je jasno posle ove promene, što je izvesno narednih dana. Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija Rusije i kako ona može da utiče na nedavna dešavanja na severu Kosova, koja su do sada bila pod kontrolom i koja nisu eskalirala u ništa više. Da li će novi direktor BIA doneti brutalan zaokret ka Zapadu ili će biti samo u pitanju nesuglasica na čelu Srbije - piše Insajderi.

(Informer)

BONUS VIDEO: NE MOGU IM KURTIJEVI SPECIJALCI NIŠTA - Bajkeri rešili da odigraju kolo dok čekaju ulazak na KiM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!