VUČIĆ NAKON SASTANKA U BEČU: Ponosan sam što smo doprineli nekoj vrsti dodatne stabilnosti Evrope (FOTO)

Novosti online

07. 07. 2023. u 14:36

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić dao je izjavu na zajedničkoj konferenciji za medije sa saveznim kancelarom Republike Austrije Karlom Nehamerom i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom nakon trilateralnog Samita Srbije, Austrije i Mađarske.

ВУЧИЋ НАКОН САСТАНКА У БЕЧУ: Поносан сам што смо допринели некој врсти додатне стабилности Европе (ФОТО)

Foto: Instagram

- Zadovoljan sam što smo, dobrim delom, sproveli u delo ono o čemu smo razgovarali u prethodnim susretima, a to je rezultat rada vlada Austrije, Mađarske i Srbije. Spremni smo da nastavimo da radimo dalje. Verujem da ćemo ovo pitanje uspeti da držimo pod kontrolom i u najboljem interesu naših zemalja i cele Evrope - napisao je Vučić na Instagramu.

Dodao je i to kako je iskoristio priliku da govori o mnogim važnim temama.


- Iskoristio sam priliku da govorim i o drugim važnim regionalnim temama i verujem da ćemo u godinama koje su pred nama pronaći način da promenimo trendove, koji govore da se stvarni ekonomski rast seli van Evrope. Naš posao je da pokušamo sačuvamo ekonomski napredak i za budućnost, a ne da samo mislimo o današnjem danu. Ponosan sam što smo doprineli nekoj vrsti dodatne stabilnosti Evrope. Nadam se skorom viđenju u Beogradu ili Budimpešti! - istakao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (77)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije