SRBIJA IMA NOVE DOKAZE PROTIV LAŽNE DRŽAVE: Pogledajte kako su Kurtijevi policajci ponovo ušli na teritoriju centralne Srbije (VIDEO)

Novosti online

06. 07. 2023. u 17:22

"POLICAJCI" lažne države Kosovo ponovo su ušli na teritoriju centralne Srbije.

СРБИЈА ИМА НОВЕ ДОКАЗЕ ПРОТИВ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ: Погледајте како су Куртијеви полицајци поново ушли на територију централне Србије (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Srbija poseduje i snimak kako "policajci" lažne države ulaze na teritoriju pod kontrolom naše države, a taj snimak je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković danas u Vladi Republike Srbije pokazao medijima.

- Na snimku se vidi kako tzv. kosovska policija ponovo ušla na teritoriju pod kontrolom Srbije i to 500m od administrativne linije. Oni nemaju šta tu da traže, a ušli su sa svojim vozilom do zuba naoružani - kazao je Petković.

Policijski službenik iz Bujanovca je danas uočilo vozilo tzv. kosovske policije iz pravca Karačeva ka Breznici koje je brzo jurilo i sa drumskog puta je skrenulo i otišlo u pravcu sela.

Kada se tzv. kosovska policija zaustavila na tom skretanju, njih su uočili policajci Srbije koji su krenuli u njihovom pravcu kako bi ih zaustavili da ne vršljaju po Srbiji. Kada su videli da su uočeni, vratili su se na teritoriju KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (202)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)