VUČIĆ: Nije Kosovo palo sa neba, stvarano je dugo vremena i za najveći broj EU ono je njihovo čedo

Novosti online

22. 06. 2023. u 18:50

ALEKSANDAR Vučić je tokom svom obraćanja novinarima u Briselu istakao da Kosovo nije palo sa neba i da se Srbija trenutno nalazi u teškoj poziciji.

ВУЧИЋ: Није Косово пало са неба, стварано је дуго времена и за највећи број ЕУ оно је њихово чедо

Foto: Printskrin

- Nije Kosovo palo sa neba, stvarano je dugo vremena i za najveći broj EU zemalja ono je nezavisna država, ono je njihovo čedo. Oni su ga stvorili i čuvali dok je bilo u kolevci. Sada je to tinejdžer koji je malo nestašan, malo je poblesavio, došao u lude godine, kako oni misle, a ne nešto opasnije. Ali oni i dalje to svoje čedo čuvaju. Mi moramo da znamo da je naša pozicija veoma teška, sve što važi za Ukrajinu, za Srbiju ne važi, sve što važi za njih ni za koga drugog ne važi. Ali to je pravo jačeg na koje mi moramo da se naviknemo - poručio je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (101)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost