ADVOKAT SRBINA KOG SU JUČE UHAPSILI ALBANCI: Nemanja nije napao novinare, niti je osoba sa slike koja je objavljena u Prištini

Novosti online

17. 06. 2023. u 15:12

ADVOKAT Predrag Miljković, branilac uhapšenog Nemanje Vlaškovića, izjavio je da njegov branjenik nije napao novinare u Leposaviću 29. maja i da za to postoje dokazi, kao i da Vlašković nije osoba sa slike koju su objavili predstavnici Prištine.

АДВОКАТ СРБИНА КОГ СУ ЈУЧЕ УХАПСИЛИ АЛБАНЦИ: Немања није напао новинаре, нити је особа са слике која је објављена у Приштини

Foto: Kosovo Online

Ministar unutrašnjih poslova u Prištini Dželjalj Svečlja sinoć je objavio vest o hapšenju i fotografiju na kojoj se vidi osoba sa kapuljačom i zatamnjenim naočarima u grupi ljudi koja protestuje, tvrdeći da je to Nemanja Vlašković.

- Mogu reći da na fotografiji koja kruži nije Vlašković, on na istoj slici u širem formatu stoji u nekom sedmom redu. On nije napadač na novinare i prema našim dokazima nije ni mogao da bude. Dokaze o nevinosti mog klijenta dostaviću sudu, uključujući i fotografiju - rekao je Miljković.

Miljković je dodao da "njegov branjenik ali i on osuđuju svaki napad na novinare".

Rok za određivanje daljih mera prema Vlaškoviću je sutra popodne.

(Kosovo onlajn)

BONUS VIDEO: AKCIJA SRPSKE POLICIJE - Na teritoriji centralne Srbije uhapsili do zuba naoružane Kurtijeve specijal

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave