ZAPETLJALA SE PROZAPADNA OPOZICIJA: Prvo tvrdili da je Vučić "podmetnuo provokatora", usledile nove laži kad je prva raskrinkana

Novosti online

05. 06. 2023. u 22:05

OSNVIAČI agencije za proizvodnju kinematografskih dela „Alternativa“ Boško Savković uhapšen je jer je na protestu opozicije nosio obešenu lutku sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Naravno, odmah su deo opozicije, njihovi botovi na društvenim mrežama i mediji bliski opoziciji optužili Vučića da je „podmetnuo“ provokatora sa obešenom lutkom, a istina je daleko od toga.

ЗАПЕТЉАЛА СЕ ПРОЗАПАДНА ОПОЗИЦИЈА: Прво тврдили да је Вучић подметнуо провокатора, уследиле нове лажи кад је прва раскринкана

Printskrin

Opozicioni mediji predstavljaju ga kao uglednog reditelja i rado ga zovu u goste. Budući da je Savković osvedočeni kritičar predsednika Srbije, nameće se logično pitanje – kako ga je onda Vučić „podmetnuo“?

U "Danasu" osvanula je naslovna strana sa sramnim naslovom "Pravnici: Nošenje lutke Vučića nije krivično delo!". 

Prvo su rekli da je Vučić "podmetnuo nekoga na miting s lutkom i vešalima" i tražili su da bude uhapšen, a onda država pronađe krivca i uhapsi ga i ispostavi se da je on Vučićev ljuti protivnik i onda kreće spinovanje da "nije krivično delo pozivati na ubistvo predsednika". 

"Borba protiv nasilja" prozapadne opozicije svodi se na nasilje, a njihova glasila samo prenose narativ mržnje i pozivaju na ubistvo i rušenje Vučića - jer za njih zakon očigledno ne postoji. Mogu i da vređaju i da prete i da napadaju. Sve im je dopušteno. 

Ovog puta je sve jasno: Sami pali, sami se ubili!

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (77)

SVETSKI DAN BORBE PROTIV DIJABETESA: Izazovi i rešenja za prevenciju i kontrolu ove hronične bolesti