BOLJE DA SAM PUTIN IZ KOMŠILUKA, NEGO PAVELIĆ - NEMAM ZA ŠTA DA SE IZVINJAVAM: Vučić odgovorio Pantiću i hrvatskim medijima

Novosti online

02. 06. 2023. u 22:18

PREDSEDNIK Vučić se u večerašnjem gostovanju osvrnuo i na izveštavanje regionalnih, pre svega hrvatskih medija, i izjavama Milojka Pantića za RTL, Vučić kaže da je dobro što ga nazivaju "Putinom iz našeg susjedstva".

БОЉЕ ДА САМ ПУТИН ИЗ КОМШИЛУКА, НЕГО ПАВЕЛИЋ - НЕМАМ ЗА ШТА ДА СЕ ИЗВИЊАВАМ: Вучић одговорио Пантићу и хрватским медијима

Foto: Printskrin

- E optužbe iz Njujork Tajmsa su malo drugačije. Oni su našli nekoga sa Novog Beograda koji je rekao da sam bio hrabar. Bolje biti Putin iz bilo čijeg susjedstva, nego Pavelić iz susjedstva. Svako može da piše i govori šta god hoće. To nisu mediji, već propagandna sredstva. Da se izvinjavam Dinamovim navijačima neću nikada, nemam za šta niti mi pada na pamet. Da se izvinjavam što sam sa 19 godina potukao sa nekim na utakmici, ne pada mi na pamet. Vidite, Pantić je čovek koji smatra da je Kosovo samostalno, izraziti antisrbin. Evo, jel se hvalim, ili su mi navijački dani gresi iz mladosti. Sa ovom pameću bih se drugačije ponašao u tim godinama. Da li sam bio sa Arkanom tamo, nisam, i to je slagao. Znam ko je bio, ja nisam. Arkana sam upoznao mnogo mnogo kasnije, na političkoj sceni Srbije. I bili smo protivnici. Dakle, kada ovakvu kampanju vodite, ovo su vam sve dokazi pravog hibridnog rata. Dehumanizacija, delegitimizacija. Njihov problem je što se na je plašim ničega, i za mene je jedino važno to šta će neko reći za 15 godina - istakao je predsednik.

Podsetimo, Milojko Pantić, nekadašnji sportski komentator i sadašnji opozicioni aktivista, govorio je za hrvatski RTL, što je iskoristio da popljuje Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (86)

KLIMATSKE PROMENE I OTAPANJE LEDNIKA: Kako spasti skijališta od nestanka