PANTIĆ PILJA: "Tepić ima patološku potrebu da laže i izmišlja afere"

Novosti online

31. 05. 2023. u 20:09

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke, Biljana Pantić Pilja, odgovorila je potpredsednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić na njene sramne izjave.

ПАНТИЋ ПИЉА: Тепић има патолошку потребу да лаже и измишља афере

Foto: Printskrin/Instagram/biljana_pantic_pilja

- Sramne su izjave Marinike Tepić, žene koja čim izgovori-slaže. Ako nekome treba psihijatrijski pregled, to je onda Marinika Tepić koja ima patološku potrebu da laže i izmišlja afere a sve na osnovu nekih ekskluzivnih saznanja, po principu, rekao mi neko.

Marinika Tepić ne ume da stane, iako je svaki put uhvaćena u laži, ne preza od toga da nastavi da izmišlja po ko zna koji put.

Ali šta očekivati od žene koja je promenila toliko političkih stranaka, koja je novinare proganjala i isterivala iz Pančeva, samo zato što su hteli da pišu o njenim malverzacijama dok je bila član Pokrajinske Vlade.

Žena koja je u Moroviću od kokoški videla marihuanu. Žena za koju su Srbi genocidni narod. Postavlja se pitanje zašto neko sebi dozvoljava da padne tako nisko i da slaže svaki put kada otvori usta? Koja je cena Marinike Tepić?

Očigledno Dragan Šolak dobro plaća kad se toliko trudi pa je njen jedini cilj da Šolakove televizije dobiju nacionalnu frekvenciju. I radi istine, jer je Marinika Tepić slagala po ko zna koji put.

Aleksandar Vučić je učestvovao u emisiji zabavnog, humanitarnog karaktera. Dragan Đilas, predsednik i poslodavac Marinike Tepić je doveo rijalitije u Srbiju. Dok je Aleksandru Vučiću Srbija na prvom  mestu, Mariniki je nacionalna frekvencija za Šolaka. I to je jedina istina koju vide građani Srbije - navela je Pilja.

BONUS VIDEO: SRBI ISPRED OPŠTINE LEPOSAVIĆ - Vijore se trobojke - slušaju se patriotske pesme

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (31)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!