MOJSILOVIĆ OBIŠAO RAZMEŠTENE SNAGE: Vojska Srbije će biti u funkciji mira i bezbednosti građana

Novosti online

30. 05. 2023. u 22:28

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je sa najbližim saradnicima deo snaga Vojske Srbije koje su preventivno razmeštene, navode iz Ministarstva odbrane.

МОЈСИЛОВИЋ ОБИШАО РАЗМЕШТЕНЕ СНАГЕ: Војска Србије ће бити у функцији мира и безбедности грађана

Foto: Printscreen/RTS

General Mojsilović je tokom obilaska sagledao razmeštaj jedinica i organizaciju života i rada na matičnim i izdvojenim lokacijama i uverio se da su pripadnici Vojske Srbije spremni, motivisani i potpuno obučeni da brzo i odlučno izvrše sve zadatke koji se pred njih postave.

Vojska Srbije se nalazi u najvišem stepenu borbene gotovosti, u skladu sa odlukom vrhovnog komandanta i predsednika Republike, i zajedno sa drugim snagama bezbednosti Srbije prati razvoj situacije na terenu, navodi se u objavi.

Izražavajući zadovoljstvo zatečenim stanjem, borbenim moralom i rešenošću vojnika i starešina, koji su kao i mnogo puta do sada pokazali da se na njih uvek može računati, načelnik Generalštaba je poručio da će Vojska Srbije učiniti sve što je u njenoj moći da bude u funkciji mira i bezbednosti građana Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

OVI PODACI NAJBOLJE GOVORE: Šolakovi mediji danima iznose neistine - Kada govore o lečenju građana, to je naročito opasno (VIDEO)