VOJNIK KFORA LEGAO DA DREMNE: Pogledajte apsurdnu sliku iz Leposavića (FOTO)

Novosti online

29. 05. 2023. u 13:45

I dok je veliki broj pripadnika Kfora sa opremom za razbijanje demonstracija raspoređen od jutros u blizini opštinskih zgrada u Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku, jedan od pripadnika odlučio je da dremne.

ВОЈНИК КФОРА ЛЕГАО ДА ДРЕМНЕ: Погледајте апсурдну слику из Лепосавића (ФОТО)

Foto: Novosti

Na priloženoj fotografiji jasno se vidi kako je pripadnik KFOR-a legao da odrema pored oklopnih vozila koje su jutros rasporedili ispred opština na severu KiM.

Foto: Novosti

I dok više stotina Srba okupljenih ispred opštinskih zgrada na severu traže povlačenje tzv. kosovske policije i novoizabranih Kurtijevih gradonačelnika Albanaca, u Leposaviću su čak i razvukli bodljikavu žicu oko zgrade opštine, ne bi li se "odbranili" od golorukih Srba u koje drže uperene duge cevi.

Okupator Leposavića, samoproglašeni gradonačelnik Ljuljzim Hetemi viri kroz zavesu i gleda okupljene Srbe koji prkosno pevaju "Ovo je Srbija" ispred opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

MIHINA MAJKA U CRNINI: Slike iz porodičnog doma slavnog fudbalera u Novom Sadu slamaju srce (FOTO)