VUČEVIĆ SAOPŠTIO PLANOVE: 24. juna konstituišemo stranačke organe, potom se priključujemo pokretu

Tanjug

27. 05. 2023. u 14:54

NOVOIZABRANI predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević najavio je danas u Kragujevcu, nakon vanredne sednice skupštine stranke, da će 24. juna biti konstituisani stranački organi, a da se nakon toga priključuju velikom narodnom pokretu.

ВУЧЕВИЋ САОПШТИО ПЛАНОВЕ: 24. јуна конституишемо страначке органе, потом се прикључујемо покрету

Foto: Tanjug

Vučević je rekao da je najveći legat koji nasleđuje od predsednika Aleksandra Vučića, u smislu politke stranke, taj da su interesi Srbije iznad svega.

Podsetio je da je SNS uvek, pre svega vodila računa o otadžbini i interesima Srbije, a tek posle toga su mogli na red da dođu stranački interesi. Nastavićemo da radimo svi zajedno, sa Izvršnim odborom na čelu sa Darkom Glišićem 24. juna biramo Glavni odbor stranke, Predsedništvo, zamenika predsednika, potpredsednike i sve što će se dalje konstituisati u ovkiru stranačkih organa čime ćemo zaokružiti ceo proces.

Krajem juna se, kako je naglasio, priključuju velikom patriotskom narodnom pokretu koji razumeju kao poziv i jačanje političkog frotna za državu.

Dodao je da će pitanja sa kojima će se Srbija suočavati u nardnom periodu biti mnogo izazovnija, posebno po pitanju Kosova i Metohije.

Zato je, kako je naglasio, važno da SNS ima širinu političke percepcije i da da šansu da se oko te politke za koju se zalaže SNS zajedno sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem uključe i članovi drugih partija ali i oni koji žele da ostanu nestranačke ličnosti, kako bi se izborili za snažnu i jedinstvenu Srbiju.

BONUS VIDEO: SRBIJA NADE: General Lazarević na skupu ispred Narodne skupštine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (38)

JEDAN OD NAJBOLJIH IKADA: Ivan Miljković skoro neprepoznatljiv (FOTO)