POSETIO SAM ŠKOLU "VLADISLAV RIBNIKAR" Vučić: Nemam potrebe da se pravdam bilo kome ko misli da ima monopol na bol i tugu

Novosti online

23. 05. 2023. u 20:03

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u Dnevniku RTS rekao je da je posetio OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj se desio masakr, te da nema potrebu da se pravda onima koji misle da imaju monopol nad tugom i bolom.

ПОСЕТИО САМ ШКОЛУ ВЛАДИСЛАВ РИБНИКАР Вучић: Немам потребе да се правдам било коме ко мисли да има монопол на бол и тугу

Foto: Printskrin/RTS

- Posetio sam školu "Vladislav Ribnikar". Samo nemam potrebu da se nekome pravdam. Nisam vodio kamere sa sobom danas. Seljaci su me videli bez ijedne kamere. Bez ičega. Jednu fotografiju koju vidite telefonom je uslikana. Nema drugih. Dakle, bili su ovi ljudi iz bezbednosti i direktorka škole, bilo je nekoliko nastavnika i žena domar... Upisao se u knjigu žalosti. Obišao mesto zločina. Užasno je. Jeziva tragedija - rekao je Vučić i dodao:

- Ali nemam potrebe da se pravdam bilo kome ko misli da ima monopol na bol i tugu i da objašnjavam nekome da sam normalan čovek i da imam troje dece i da sam noćima plakao, borio se da donesemo mere i da nešto promenimo. Kome da objašnjavam? Onima koji mi svakog dana predstavljaju sina kao kriminalca, oca kao kriminalca, brata kriminalca?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (178)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!