ON JE ORGANIZATOR PROTESTA OPOZICIJE: Pozivao na ubistvo sina i brata predsednika Vučića, sada se "bori protiv nasilja"

Novosti online

08. 05. 2023. u 17:57

FORMALAN organizator današnjeg protesta u Beogradu, kojim opozicija želi da ispolitizuje tragične događaje u Srbiji, je Srđan Milivojević, poslanik sa liste Marinike Tepić koji je priželjkivao smrt detetu i bratu predsednika Vučića.

ОН ЈЕ ОРГАНИЗАТОР ПРОТЕСТА ОПОЗИЦИЈЕ: Позивао на убиство сина и брата председника Вучића, сада се бори против насиља

Foto: Printskrin RTS

Milivojević se "proslavio" time što je javno izrekao da će sin i brat predsednika Vučića biti pronađeni u šahtu kao ubijeni lider Libije Moamer Gadafi.

Foto: Printscreen

 


Milivojević je takođe tražio oslobađanje čoveka koji je pozvao na ubistvo predsednika - i državni udar Dejana Petra Zlatanovića, a sada je zvanični organizatori tobožnjeg protesta protiv nasilja!

Foto: Printscreen

Uz glavnog organizatora Milivojevića, potpisane su i "perjanice" opozicije - Miroslav Aleksić, Marinika Tepić, Aleksandar Ćuta Jovanović, Biljana Đorđević i Nebojša Zelenović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!