ŠAPIĆ: Najdublje saučešće porodicama poginule dece

Tanjug

03. 05. 2023. u 17:31

GRADONAČELNIK Beograd Aleksandar Šapić uputio je danas saučešće porodicama nastradale dece i porodici radnika obezbeđenja koji su jutros stradali u OŠ "Vladislav Ribnikar".

ШАПИЋ: Најдубље саучешће породицама погинуле деце

Foto: Beoinfo

- Kao gradonačelnika Beograda, ali, pre svega, kao čoveka i oca, duboko me je potresla vest o jutrošnjem tragičnom događaju, nezapamćenom u istoriji našeg grada. U ime Grada Beograda i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće porodicama poginule dece i radnika obezbeđenja, svesni neopisivog bola i tuge koju osećaju porodice nastradalih nakon ove tragedije i nenadoknadivog gubitka. U momentu kada svaka izgovorena reč zvuči suvišno, reći ću još samo da će Grad nastojati da svim porodicama nastradalih, kao i povređenima, pruži svaku vrstu pomoći koja im bude potrebna, iako potpuno svestan činjenice da nedužne dečije živote nijedna pomoć na svetu više ne može da nadoknadi - navedeno je u saučešću gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića.

U osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu jutros je ubijeno osam učenika i čuvar škole, a ranjeno šest učenika i nastavnica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TAKO TREBA DA NAM IZGLEDAJU TENKOVI Vučić nakon izvanrednih rezultata na Pešteru - Zadovoljan sam ukupnom spremnošću naše Vojske