"MOJ SUPRUG IMA OTVORENE RANE" Slađan Trajković u nehumanim uslovima u Kurtijevom zatvoru - supruga očajna

D. Z.

03. 05. 2023. u 16:28

JUTROS smo bili u posetu, moj Slađan nije dobio terapiju 25 dana ni za cirozu jete, ni za šećer, ni za groznicu i temperaturu. Prvo su rekli da sačekamo da prođe Bajram, pa da prođe ovo ili ono... Mi mu nosimo konstanto tablete po dve kutije za sve bolesti to je po 60 komada a on od toga dobije dve ili tri tablete. Ono što bi u normalnim uslovima imao za mesec dva dana on nema ni za par dana. I zbog toga što ne dobija terapiju i nema cirkulaciju u telu otvorile su mu se rane po rukama i nogama i smršao je 22 kilograma.

МОЈ СУПРУГ ИМА ОТВОРЕНЕ РАНЕ Слађан Трајковић у нехуманим условима у Куртијевом затвору - супруга очајна

Foto: D. Milovanović/Društvene mreže

Ovim rečima Suzana, supruga bivšeg pripandika tzv. kosovske policije Slađana Trajkovića objašnjava u kom se stanju nalazi njen suprug koji je uhapšen petnaestog decembra prošle godine za navodni ratni zločin i to psoel hapšenja takođe bivšeg pripandika kosovske policije Dejana Pantića.

Od trenutka hapšenja Slađan se nalazi u zatvoru visokog rizika u Grdovcu kod Podujeva, a njegova supruga ističe da su uslovi u kojima se nalazi nedopustivi i da osim što ne prima adekvatnu terapiju nema ni grejanja.

- Držao je na nogama flašu sa vrućom vodom zbog čega je zadobio i opekotine - dodaje ova žena zabrinuta za suprugovo zdravlje i ističe da samo očekuje kada će je pozvati da joj kažu najcrnje vesti o suprugu.

Inače, pritvor Slađanu Trajkoviću ističe 15 maja a njegov branilac advokat Dejan Vasić pisao je danas predstavnicima zemalja Kvinte o stanju njegovog klijenta za kojeg traži smeštaj u zdravstvenu ustanovu ili meru kućnog pritvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave