U GRČKIM medijima pojavila se informacija o tome da je premijerka Srbije Ana Brnabić otkazala posetu toj zemlji i učešće na Delfi forumu koji se održava u petak zbog toga što je Grčka bila uzdržana tokom glasanja u Savetu Evrope o kandidaturi tzv. Kosova za prijem u članstvo ove međunarodne organizacije.

Vaske

25.04.2023. 17:48

Braćo grci, jel se vi to igrate vatrom, "VELIKA ALBANIJA" zahvata i vašu teritoriju. Vodite računa. Trebalo bi MSP da uputi protestnu notu Grčkoj i traži objašnjenje za ovakav potez Grčke.

Tamo daleko

25.04.2023. 18:37

Velika bruka, neopravdan postupak Grčke da bude uzdržana umesto da glasa PROTIV! Ovo je sramota! Posle svih priča o prijateljstvu. Ali glas CG za, glas Makedonija za, je više nego sramotan, ružan postupak i pokvareno od njih!!!!

Radoslav Jovanović

25.04.2023. 18:42

Grčka je u stanju dužničko ropstva i kao takva nema mogućnost da vodi nezavisnu spoljnu politiku. Sa druge strane nastavlja se "siledžijska demokratija" pa ko izdrži.

Stefan

25.04.2023. 19:35

Grci ce prvi priznati tkz.Kosovo od svih zemalja EU koje ih ne priznaju.Mi smo u iluziji kad su grci u pitanju.Grci se kao narod uvek osecaju inferiornije u odnosu na nas.Sentimentalnim i sazaljivim osecanjima nastupaju prema nama a mi se primamo na taj njihov sentiment.Ako neko zeli da nesto dublje sazna ko su u stvari Grci neka poslusa naseg istoricara Radovana Damjanovica.

Sanja

25.04.2023. 19:43

Moj otac je priznao date nekog Grka i to dete je poraslo i obogatilo se i zarađuje 20.000$ mesečno u Americi i sad hoće da ga ja iz Srbije izdržavam. Eto kakvi su Grci. Čuvajte se Grka!

Ljubodrag

25.04.2023. 20:24

Лепо. Сада нам браћа Грци, поред Црне Горе и БиХ, забише нож у леђа ! Брука и срамота. Е, моја Србијо. Нема ти друге него сама самцијата да газиш овим мутним временима и водама. Живела моја Србија.

BOGDAN

25.04.2023. 21:05

grcka je engleska kolonija gde vladaju engleski masoni to vazi i za grcku takozvanu pravoslavnu crkvu gde vladaju poglavari clanovi engleske masonske loze.nikakva tajna nije sto tajna drustva satani i lusaferi koji vladaju svetom kazu ko vlada grckom i egiptom oni vladaju svetom.ide turisticka sezona pa neka se srbski narod zamisli gde ce da provedu godisan odmor i trositi njihov novac?????