I PORED SNIMKA IZNOSE NEISTINE: "Nova S" slagala o jučerašnjem incidentu u Žagubici - demantujue ih video koji su sami emitovali (VIDEO)

Novosti onlajn

12. 04. 2023. u 20:01

NA PROTESTU u Žagubici, ispred zgrade opštine juče je došlo do incidenta.

И ПОРЕД СНИМКА ИЗНОСЕ НЕИСТИНЕ: Нова С слагала о јучерашњем инциденту у Жагубици - демантујуе их видео који су сами емитовали (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Naime, grupa takozvanih eko-aktivista nasrnula je na predsednika opštine Žagubica Safeta Pavlovića, te je i policija morala da interveniše.

Međutim, činjenicu da su policajci bili prisutni "Nova S" je izostavila iz svog priloga o ovom incidentu, pritom istakavši da je na skupu "umesto poliicije bilo privatno obezbeđenje", iako se na snimku, koji su i sami emitovali, jasno vide pripadnici policije. 

Sami pogledajte kako je to izgledalo: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

TAKO TREBA DA NAM IZGLEDAJU TENKOVI Vučić nakon izvanrednih rezultata na Pešteru - Zadovoljan sam ukupnom spremnošću naše Vojske