PREMIJERKA BRNABIĆ O MANIRU OPOZICIONIH MEDIJA: "Egocentrizam i narcisoidnost na maks-maksimumu - Ja se borim protiv licemerja i laži"

Novosti onlajn

11. 04. 2023. u 15:21

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić na svom Tviter profilu komentarisala je manir opozicionih medija koji se odražava u njihovom svakodnevnom radu - premijerka se posebno osvrnula i na pitanje televizije N1 koje joj je danas postavljeno u Blacu, tačnije selu Svarče.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ О МАНИРУ ОПОЗИЦИОНИХ МЕДИЈА: Егоцентризам и нарцисоидност на макс-максимуму - Ја се борим против лицемерја и лажи

Foto: Printskrin

- Danas u selu Svarče, opština Blace, došli iz N1 da me pitaju zašto "targetiram" medije i kada ću da prestanem. Potegli do Blaca, a da ni jedno jedino pitanje o tom selu, školi koju smo obišli, projektu koji smo predstavili, nisu imali - pa čak ni reda radi. 

Egocentrizam i narcisoidnost tajkunskih medija (u vlasništvu tajkuna Šolaka - kome sada i sveću pale da mu se zahvale što su "slobodni", a što je ludilo po sebi) na maks-maksimumu. Sami sebi su vest, sami sebe proglašavaju za žrtve, šta god da neko kaže - "napad" je na njih. 

A šta je "napad" - kad ih citirate, emitujete delove njihovog programa, pokažete naslovne strane njihovih novina? Pa ako se stide tih naslovnih strana, ako se stide svojih emisija, svojih voditelja - pa ko je za to kriv i čiji je to problem? Vidite, da bude jasno: neću stati. 

Mogu da budem "mali Šešelj", homopremijerka, Čale, mutava... samo vi napred, ja se borim protiv licemerja i laži, protiv interesa tajkuna koji bi da vrate nekadašnju vlast (a to je celokupna današnja opozicija) da bi mogli da kupe još neki klub u Premijer ligi ili vilu u Majamiju - napisala je premijerka na svom Tviter profilu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (176)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)