PALMA PORUČIO: "Basta ne može solo da daje izjave; Svi treba da podržimo Narodni pokret za državu Srbiju"

Novosti onlajn

01. 04. 2023. u 13:23

DRAGAN Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, komentarisao je danas gostujući na televiziji Pink, između ostalog i izjavu ministra Baste o neophodnosti uvođenja sankcija Rusiji.

ПАЛМА ПОРУЧИО: Баста не може соло да даје изјаве; Сви треба да подржимо Народни покрет за државу Србију

Foto: Printscreen/Pink

- To što je rekao Rade Basta o uvođenju sankcija Rusiji od strane Srbije je trenutak njegove slabosti i mi smo razgovarali o tome i rekao sam mu da on ne može tako da se ponaša i on je obećao da u narednom vremenskom periodu više neće tako nešto da uradi, jer on ne može solo da daje izjave, on je ministar, član Vlade Srbije koja je kolektivni organ, a to što je Basta rekao nije ni stav ni program Jedinstvene Srbije, ni našeg koalicionog partnera SPS. Ja takve izjave ne opravdavam, ali sa druge strane Rade Basta ništa nije ni ukrao ni proneverio, osim što je, mogu slobodno da kažem, lupio. Država Srbija ni građani Srbije nisu imali štetu od te izjave. Basta mi je rekao da razmišlja o osnivanju nove stranke i ako on misli da će mu tako biti bolje i da će imati više glasova srećan mu put. Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija podržava ono što radi Aleksandar Vučić - istakao je Marković.

SVI DA PODRŽIMO NARODNI POKRET ZA DRŽAVU SRBIJU KOJI JE NAJAVIO VUČIĆ

- Svi treba da podržimo Narodni pokret za državu Srbiju čije je osnivanje najavio Aleksandar Vučić i ne samo političari, već i svi obični ljudi, sportisti i ostali. I tako da podržimo Srbiju, ne Vučića, kakav bre Vučić, Srbiju da podržimo, a Vučić je taj koji će da nas vodi, jer je on dobio najveći broj glasova građana Srbije. Da li ga neko voli ili mrzi to je njegova stvar, ali on ima odgovornost, a mi svi zajedno da mu damo vetar u leđa - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)