OŠTRE REAKCIJE IZ PREDSEDNIŠTVA SNS-a: "Dok je Obradović otimao pare, naš narod na KiM je predat na milost i nemilost albanskim teroristima"

Novosti onlajn

16. 03. 2023. u 15:53

ČLANOVI Predsedništva Srpske napredne stranke oglasili su se saopštenjima o Bošku Obradoviću i Milici Đurđević Stamenkovski i njihovim poslednjim navodima.

ОШТРЕ РЕАКЦИЈЕ ИЗ ПРЕДСЕДНИШТВА СНС-а: Док је Обрадовић отимао паре, наш народ на КиМ је предат на милост и немилост албанским терористима

Foto: Tanjug

Terzić: Lažni patriota Obradović otimao narodne pare iz Kolubare

"Dok je lažni patriota otimao narodne pare iz Kolubare, zajedno sa lopužama iz bivšeg režima, misleći isključivo na lične interese, naš narod na KiM je bio predat na milost i nemilost albanskim teroristima.

Zarad punih džepova Obradović je prespavao 2004. godinu i pogrom Srba sa KiM, ali i 2008. kada su Albanci samoproglasili nezavisnost. Tada se nije busao u "junačke" grudi već je ponizno ćutao i punio džepove.

Oslobađanje terorista iz srpskih zatvora, izmeštanje pregovora iz UN u EU, postavljanje granica između Srba sprovodili su njegovi koalicioni partneri sa kojima se do juče borio za podršku stranaca kako bi putem nasilja u službi srbofobnih ambasada na ulici rušili Vučića, a sve sa ciljem rušenja Srbije. Izdaju na KiM su sprovodili upravo njegovi politički partneri.

Koliki je "patriota" dokazao je kada je sa Đilasom potpisao "sporazum sa narodom", u kom se nigde ne pominju Kosovo i Metohija.

Za razliku od Obradovića i kvazi patriota koji brže bolje čim im se ukaže prilika ili izda naredba u nekoj od stranih ambasada, polete u zagrljaj onima koji su rušili Srbiju na KiM i zalagali se za nezavisno "Kosovo", Aleksandar Vučić je doprineo da 28 država povuče priznanje lažne države.

Izostavlja lažni patriota da kaže da upravo zahvaljujući Vučiću lažnu državu ne priznaje više od pola zemalja sveta. Srbija sada vodi suverenu i slobodnu politiku i niko ne može da nam kaže kako će naša država da se ponaša, što dokazuje principijelan stav o neuvođenju sankcija RF i pored svih pritisaka kojima smo kao zemlja izloženi.

Aleksandar Vučić nikada nije pristao na predaju, niti će, što pokazuju rezultati u borbi za KiM. Zato je podrška srpskog naroda Vučiću na KiM neupitna, dok Boško Obradović kao neko ko svakog meseca odlazi na instrukcije u strane ambasade na takvu podršku, nikada neće moći da računa.

Na kraju krajeva Srbija ne bi uspela da odoli pritiscima vezano za KiM i RF ni 15 minuta da se oni koji su otimali narodne pare iz Kolubare išta pitaju.

Jedno je sigurno - nikada i neće!", naveo je Miloš Terzić. 

Foto: Srpska napredna stranka

Miloš Terzić

Milica Nikolić: Laži Milice lažljivice brzinom svetlosti padaju u vodu

“Ne pada mi na pamet da potpisujem kapitulaciju Srbije”, reči su predsednika Vučića koje odzvanjaju u antidržavnim, praznim, glavama i Milice lažljivice, ali i ostatka bande. A što joj je tikva praznija, lažljivica je bezobraznija.

Ne odgovara njoj, koja je odavno kapitulirala pred onima koji je plaćaju da ruši Srbiju, to što predsednik Vučić čuva Srbiju i njenu celovitost. Ne odgovara joj jer njene laži brzinom svetlosti padaju u vodu, kao i ova poslednja.

Udružila se lažljivica, dan posle izbora sa onima koji su 2008. kukavički zatvorili oči na jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države i prodali interese našeg naroda, a danas i sa onima koji su šiptarske teroriste oslobodili, a zatim dopustili pogrom našeg naroda 2004.

I bez srama, taj ljudski i politički otpad, poziva da obeleže godišnjicu onoga za šta su oni zaslužni.

Nesvesna činjenice da je narodu potpuno jasno da njih nikakve godišnjice ne zanimaju, već vlast. I zato će nasilje na koje pozivaju biti obeleženo njihovim bednim povicima protiv predsednika Vučića. A videli smo da im i poziv na njegovo ubistvo izlazi bez problema iz njihovih prljavih usta.

Zato ova lažljivica, pameti toliko plitke da razliku između salona lepote i države ne pravi, danas predstavlja glavnu konkurenciju Radi Trajković. Takmiče se obe koja će Kurtiju biti veći sluga. 

A za Srbiju neka ne brine, što je dalje od njihovih prljavih ruku, ona je sigurnija.

Srbiju vodi čovek koji je od takvih neodgovornih baraba čuva i koji je, zbog svoje mudre politike, sačuvao naš narod. I koji nije dozvolio da ga iko progoni, kao što oni jesu.

A što se ove prevarantske lažljivice tiče, uprljala je ona i ruke i usta i obraz. A pošto sa zadovoljstvom nosi albansku kapu, uprljala je i ime, pa je daleko prikladnije- antidržavnica!

Foto: SNS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (109)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije